Om Abovo

Abovo Media Group är ett ledande medie-, produktions- och försäljningsföretag inom internetmedier.

Vi är inriktade mot målgruppen 'Unga Vuxna', personer som är mellan 16 och 45 år gamla. I Abovo Medias nätverk av webplatser har vi ordnat särskilda paket för vår målgrupp: Student/Utbildning, Musik/Underhållning, Spel, Karriär, Livsstil och Ungdomar.

Bland våra webplatser i nätverket finns: Student.se, Festivalinfo.se, MVGPlus.se, Studentlya.nu, StudenterTyckerTill.se, Abandonia.com, Reloaded.org, Skoore.com, Snuttis.se and more.

Vi hjälper våra kunder att skapa och starta kampanjer med banners och tryckt reklam, redaktionell branding, annonser, partnerskap, integrerade feeds, nyhetsbrev och tävlingar. Vi får ofta frågor om vårt namn och bakgrund, dvs vår "story". Med anledning av detta så vill vi ge er lite läsvärt om historien bakom ab ovo.

ab ovo, latin från ägget (från allra första början). Horatius (= 8 f.Kr.) Konsten att dikta 147, där han prisar Homeros för att han inte började Iliaden ända från tvillingsägget, syftande på det ägg som enligt sagoversion blev följden av förbindelsen mellan Zeus i svanhamn och Leda och ur vilken Sköna Helena jämte en av dioskurerna föddes.

student package Music/Entertainment package Games/Gaming package
Student/Utbilning Musik/Underhållning Spel
främst för universitetsstuderande mellan 19 och 35 år för musikälskare mellan 16 och 65 år för spelare mellan 16 och 45 år
Career package Lifestyle package Youth package
Karriär Livsstil Ungdomar
främst för unga i karriären mellan 22 och 45 år tillgänglig för alla åldrar bara för ungdomar mellan 15 och 23 år